AIRISTO

Airiston loma-asunnot ovat parhaimmillaan kaikkina vuodenaikoina. Täällä vietät merihenkistä lomaa ja keräät voimia. Lähellä loma-asuntoasi on satama ja kesäisin avoinna oleva laadukas ravintola palveluineen. Kesällä Airisto on todellinen lomamaa, jossa rentoudut ja nautit.

Airiston loma-asunnoissa koet syksyn upeat värit, tuulisen meren tunnelmat ja tummenevien iltojen tähtitaivaan. Syksy on rauhoittumisen aikaa: vetäydy loma-asuntosi lämpöön, sytytä tuli takkaan ja nauti.

Talvella Airiston loma-asunnot ovat tasokas tukikohta luonnonläheiselle lomalle. Kalastusta, retkiluistelua, hiihtoa ja hyvää tekevää hiljaisuutta.

ELLIVUORI

Ellivuori Sastamalassa on aktiivisen perheen kohde. Toimiva loma-asunto lähellä liikuntamahdollisuuksia ja palveluja on mainio tukikohta lomalle kaikkina vuodenaikoina, kaikenikäisille.

Loma-asunto Ellivuoressa on lähellä luontoa, täällä sinua odottavat mainiot hiihto- ja retkeilymaastot. Sastamalan kohdalla komea Kokemäenjoki laajenee Rautavedeksi, jonka puhtaat vedet kutsuvat uimaan ja kalastamaan. Loma-asuntosi lähellä kohoava Ellivuori on suosittu laskettelukohde ja kymmenen kilometrin päässä toimii yksi Suomen kauneimmista golfkentistä, Lakeside Golf.

Sastamala, joka on muodostettu Vammalasta ympäristökuntineen, sijaitsee Etelä-Satakunnan ja Pirkanmaan rajalla. Sastamalassa on tarjolla kulttuuria ja mielenkiintoisia käyntikohteita koko perheelle.

HANNUNKIVI

Loma-asunto, joka on aito, perinteinen hirsimökki! Hannunkivessä vietät koko perheen mökkiloman, ja nautit kaikista hyvin varustellun loma-asunnon tarjoamista mukavuuksista Hannunkiven loma-asunto on todella vaivaton, sillä kaikesta käytäntöön liittyvästä on pidetty huolta – sinä voit keskittyä lomailuun.

Luonnonkauniilla niemellä, Kivijärven rannalla sijaitsevat Hannunkiven lomakylän loma-asunnot ovat keskellä aidointa suomalaista maisemaa. Hannunkiven loma-asuntojen ilmapiiri on kiireetön ja mieltä mukavasti rauhoittava. Näissä maisemissa kelpaa kalastaa, metsästää, marjastaa, sienestää, sivakoida suksin tai patikoida jalan. Nyt on rennon luontoloman aika.

Hannunkiven loma-asunnoista on vain 2 km Kivijärven kuntakeskukseen. 1 500 asukkaan Kivijärvi sijaitsee, Länsi-Suomen läänissä, Keski-Suomen maakunnan pohjoisosassa, mukavan matkan päässä Jyväskylästä.

HIMOS

Himos sijaitsee Jämsän kaupungissa, Keski-Suomen sydämessä. Toimivat loma-asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulta mukavan ajomatkan päässä. Loma-asunnoissa on kaikki kohdallaan, tilavaan ja moderniin lomahuoneistoon mahtuu mukavasti koko perhe.

Himos on Keski-Suomen monipuolisin, ripeästi kasvava matkailukeskus, jossa uusia aktiviteetteja avautuu joka vuosi. Jämsän korkeuksilla talvi on sitä oikeaa, lumista lajia, kesä Päijänteen vesistöjen tuntumassa on aitoa suomalaista lämpöä täynnä.

Himoksella on kaksi loma-asuntokohdetta: Aurinkopaikka ja Himoksen Tähti 1. Loma-asunnot sijaitsevat loistavalla paikalla, mm. lähellä laskettelurinteitä, golfkenttää ja HimosHotellin monipuolisia lomapalveluita. Tule tutustumaan Himoksen loma-asuntoihin, ja nauti lomasta!

Varmista rentouttavat lomat myös jatkossa hankkimalla Himoksen loma-asunnoista oma viikko-osake ja laadukas loma-asunto. Keski-Suomi kutsuu!

KALAJOKI

Kalajoki kutsuu lomalle Pohjanlahden raikkaisiin tuuliin. Holiday Club Kalajoen loma-asunnot sijaitsevat parhaalla paikalla, Suomen laajimpien hiekkasärkkien lähellä. Täällä koko perhettä odottaa todellinen lomamaa – kaikkina vuodenaikoina!

Kalajoen loma-asunnoista on lyhyt matka Jukuparkin kesäisiin huveihin ja Kylpylä SaniFanin hemmotteleviin hoitoihin.

Luontoretkeilijä kohtaa Kalajoella Pohjanmeren rannikon vuodenajat, valoisasta keväästä tuulen tuivertamaan talveen. Meriluontokeskuksesta saat hyvät ideat luontoretkille.

Hiekkasärkkien talvi on satumaista aikaa. Varaa talvilomaksi tasokas -loma-asunto Kalajoelta ja nauti valkean vuodenajan liikuntamahdollisuuksista, talven rauhasta ja ainutlaatuisista hetkistä takkatulen ääressä.

KATINKULTA

Katinkullassa, Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakohteessa voi harrastaa melkein mitä tahansa kylpemisestä golfiin, kuntoiluun ja keilaamiseen. Katinkullassa voit majoittua oman makusi mukaan joko kylpylähotelliin, lomahuoneistoon tai loma-asuntoon. Hotellihuoneesta siirryt vaikka kylpytakissa allasosastolle, eikä loma-asunnoistakaan ole pitkä matka kylpylään eikä myöskään kauniin Nuasjärven rannalle. Loma-asunnossa asumisen vapautta tuovat täysin varusteltu keittiö ja sauna. Kesällä käytössäsi on kaksi polkupyörää ja usein myös grilli.

KUORTANE

Kuortane Sport Resort on täyden palvelun lomakeskus Kuortaneenjärven ja Aholankankaan metsikön upeissa maisemissa. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet kattavat laajan kirjon lajeja ja liikuntapalveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin ammattitason urheilijoillekin. Kuortane Sport Resort sijaitsee keskellä luonnonkauniita maisemia ja tarjoaa kattavan valikoiman aktiviteetteja ja tekemistä koko perheelle. Osallistu ohjatuille kursseille ja leireille tai harrasta oman mielen mukaan.

Kuortane Sport Resortissa kaikki liikuntamuodot ovat mahdollisia!

PUNKAHARJU

Punkaharjun loma-asunnoissa pääset aitoon huvilatunnelmaan. Tasokkaasti varustellut hirsihuvilat kauniilla mäntykankaalla, Kulennoistenjärven rannalla – voiko upeampaa lomakotia ollakaan! Vietä aitoa lomaa, parhaissa maisemissa, huolettomasti loma-asunnossa.

Punkaharjun perinteikäs kulttuurimaisema on täynnä elämyksiä ja käyntikohteita. Metsämuseo Lusto ja Punkaharjun muut nähtävyydet odottavat. Savonlinnan Oopperajuhlien vieraille Punkaharjun loma-asunnot ovat mainio tukikohta.

Punkaharjun loma-asunnot ovat käytettävissäsi ympäri vuoden

PYHÄNIEMI

Pyhäniemen loma-alue sijaitsee komealla mäntykankaalla puhdasvetisen ja kalaisan Kankarinjärven rannalla Kihniössä, Pohjois-Hämeessä. Pyhäniemestä lomailija löytää kaikki ne mahdollisuudet, joita suomalainen luonto parhaimmillaan tarjoaa.

RUKA

Rukan kelohonkaiset loma-asunnot sijaitsevat omassa rauhassa, lyhyen ajomatkan päässä Rukan rinteistä ja kylpylähotelli Kuusamon Tropiikista. Näissä mökeissä pääset nauttimaan aidosta lomasta luonnonhelmassa!

Rukan mökit sijaitsevat kahdella eri mökkialueella: Pulkkajärven ja Lomakylän mökkialueilla. Lomakylästä on matkaa Rukan rinteisiin alle 3 km ja Kuusamon Tropiikkiin 22 km. Pulkkajärven mökkialue puolestaan sijaitsee Rukan rinteiden ja Kuusamon Tropiikin puolivälissä ja matkaa kumpaankin on 12 km.

RÖNNÄS

 Suomen etelärannikolla, lähellä Porvoota sijaitseva Rönnäs tarjoaa upean yhdistelmän: tasokkaan golfkeskuksen kauniissa merimaisemassa. Pelikierroksella Rönnäsin 9- ja 18-reikäisillä kentillä on innostava ja rentouttava vaikutus kaikentasoisiin golfareihin. Monipuolisuus ja meren läheisyys tekevät Rönnäsistä lomapaikan, johon haluat palata yhä uudelleen.

SAARISELKÄ

Saariselkä on Euroopan, ellei jopa koko maailman pohjoisin kylpylähotelli- ja loma-asuntokohde. Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, Pohjois-Lapin tunturimaisemien ympäröimänä.

Saariselän upea tunturiluonto tarjoaa lomailijalle elämyksiä ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Tiiviiksi kyläksi rakennettu Saariselkä on koko perheen kohde. Tulitpa lentäen, junalla ja bussilla tai omalla autolla, paikan päällä et talvella juuri suksia ja pulkkaa kummempia kulkuneuvoja tarvitse. Niin ovat loma-asunnot ja kylpylähotelli sekä kaikki rennon aktiiviloman ainekset. Saariselän aktiviteettimahdollisuudet ovat lähes rajattomat, suksilla pääset niin laskien kuin hiihtäen, suksettomille on lumikenkäilyä, moottorikelkka- ja muita safareita.

SAIMAA

Saimaa vie lomailun aivan uudelle ulottuvuudelle. Saimaan rannalla, luonnonkauniilla alueella sijaitseva lomakeskus tarjoaa matkailua kaikille aisteille. Vietä rentouttava kylpyläloma majoittuen kylpylähotellin perheystävälliseen, tyylikkääseen -hotelliin. Tilavuutta, omaa keittiötä ja saunaa arvostava majoittuu mukavasti uusiin, tasokkaisiin loma-asuntoihin tai kylpylähotellin läheisyydessä oleviin villas-huoneistoihin.

SALLA

Salla on koko perheen lomakohde Koillis-Lapissa. Meillä majoitut mukavasti lomahuoneistossa, mökissä tai Hotelli Revontulessa. Valitse sinulle paras majoitus ja lähde Sallaan.

Loma-asunnot on rakennettu tiiviisti Hotelli Revontulen ympäristöön. Rinteeseen ja laduille pääset siis suoraan loma-asuntosi ja hotellin pihalta. Tunturikylpylä kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan aktiivisen päivän päätteeksi.

Sallan erämaa ihastuttaa jylhät tunturit, kairat ja aapasuot ja koko upea erämaa alkavat aivan lomakeskuksen viereltä. Kesällä vaellat erämaassa ja nautit luonnon ihmeistä, maastopyöräilet, ratsastat, kalastat ja nautit yöttömien öiden upeudesta. Sallan ystävät palaavat lomakohteeseensa vuosi toisensa jälkeen.

 TAHKO

 Monipuolinen lomakeskus Tahko sijaitsee Nilsiässä noin 60 km Kuopiosta koilliseen. Keskeisen sijainnin ja ympärivuotisten palveluiden ansiosta Tahkolle on aina mukava tulla.

Tahkon rinteet ovat yksi Suomen suosituimmista ja monipuolisimmista hiihtokeskuksista, joiden kupeesta löytyy paljon erilaisia talviharrasteita moneen lähtöön. Monipuoliset palvelut, kuten kylpylä hyvinvointiosastoineen takaavat, että Tahkolla viihtyy jokaisena vuodenaikana.

 TAMPEREEN KYLPYLÄ

Tampereen Kylpylä sijaitsee yli 100 vuotta vanhassa Lapinniemen puuvillakehräämössä, jonka miljöö on uudistettu vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tampereen Kylpylä on vertaansa vailla oleva kaupunkikohde, jossa ylellinen hoitokylpylä, laadukas hotelli ja yksilölliset, hyvin varustellut lomahuoneistot muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Tampereen Kylpylä kutsuu tervetulleeksi myös kokousvieraat. Monipuolinen kokousohjelma tarjoaa rentoa ohjelmaa illanistujaisiin, syntymäpäiville tai vaikka polttariporukoille. Erikoisuutena on KlubiKeittiön illanvietto, jossa vieraat pääsevät itse kauhan varteen, toki ammattilaisten asiantuntevalla opastuksella.

YLLÄS

Ylläs on Suomen suurin hiihto- ja laskettelukeskus. Yllästunturin huippu nousee yli 700 metriin, rinteitä on 63 ja pisimmälle laskulle kertyy mittaa peräti 3 km. Ylläs on kuitenkin myös muuta kuin laskettelua. Tunturimaiseman hallitsemassa Pallas–Yllästunturin kansallispuistossa on suuret, luonnontilaiset metsä- ja suoalueet. Puhdas ja kaunis luonto sekä vaihteleva maasto tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen.

ÄHTÄRI

Ähtäri tarjoaa aitoa mökkitunnelmaa koko perheelle, ympäri vuoden. Vesireittien halkoma Ähtäri sijaitsee Suomenselän alueella, vain muutaman tunnin ajomatkan päässä ruuhkasta Ähtäriin on helppo tulla viettämään luonnonläheistä lomaa. Liiku metsässä, kalasta tai marjasta. Nauti rauhasta ja hiljaisuudesta, talven puhtaasta lumesta ja kesän valoisista päivistä.

Ähtärin hyvin varustellut hirsimökit ovat mainio tukikohta, kun tutustut ympäristön nähtävyyksiin ja kohteisiin – eläinpuistoon, golfkentälle, luontopoluille, mönkijä- tai moottorikelkkasafareille.

Parasta Ähtärissä ovat luonto, puhtaat järvet, vehreät metsät ja runsaslumiset talvet. Luonnosta lomailija löytää haluamansa ympäri vuoden – liikkumisen ilon tai kaivatun hiljaisuuden. Luontoelämysten ympärille on rakennettu vireä ja luonnon omilla ehdoilla toimiva vapaa-ajan kulttuuritarjonta, josta Ähtäri tunnetaan

LEVI

Levi on Suomen ensimmäinen kansainvälisen tason hiihtokeskus. Se on yksi Lapin ja koko Suomen suosituimmista matkailukohteista. Suosio perustuu pitkälti Levin monipuoliseen palvelutarjontaan. Leville on helppo tulla kauempaakin Kittilän lentokentän läheisyyden ansiosta ja sieltä löytyy toimintaa ja elämyksiä ympäri vuoden>/p> Leviltä löytyy yli 40 ravintolaa, kylpylä, kauppoja ja myymälöitä, kappeli, päivittäistavarakauppa, sairaanhoitopalveluita, välinevuokraamoja, ohjelmapalveluita sekä yli 80 alppilajeihin lujasti vihkiytynyttä hiihdonopettajaa.

IMATRA SPA

Virkistysloman voit suunnitella oman mielesi mukaan. Meillä voit harrastaa monipuolisesti liikuntaa, varata hemmottelevia hoitoja tai vain rentoutua kylpylän hierovissa ja lämpimissä altaissa.

Kylpylän ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja retkeilymaastot. Torstaisin nuotiokahvit porisevat Kylpylän omassa rannassa – tervetuloa maistiaisille!

 

IKAALISTEN MÄNTYPIHA 

Ikaalisissa on koko perheelle tekemistä. Siellä on laadukas ruokailupaikka kylpylässä, sekä paljon ilta ohjelmaa aikuisille. Ikaalisissa vietät rentouttavan loman omassa loma-asunnossasi.

MUISTA KATSOA MYÖS ULKOMAAN KOHTEEMME!